DOG.ro Forum

The dog lovers forum.

It is currently 09 Sep 2010, 08:20

Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: BullTerrier
PostPosted: 27 Jun 2005, 22:39 

Am facut acest topic pentru a afla parerea voastra despre aceasta rasa de caine. Acum , pentru mine este chiar cel mai frumos, dar as vrea sa aflu si parerea celor care au acest caine si care nu. Eu unul imi doresc mult unul dar cei din casa nu prea accepta un animal in casa . :( . Astept toate parerile voastre :roll: .sunt cam nou pe aici.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28 Jun 2005, 10:57 
DOG.RO Administrator

Inainte de toate, bine ai venit pe acest forum!

Mie unul imi plac la nebunie Bullii, si am o adevarata atractie pentru cei de culoare galbena ... crem, care sunt si foarte rari. Majoritatea insa la noi sunt cei care au ca si culoare predominanta albul.

Este una din rasele cu aspect exterior foarte ciudat si in acelasi timp foarte diferit de restul cainilor. Dupa mine tocmai asta il face special, aspectul exterior diferit.

Se stie ca sunt cam incapatinati, deci e nevoie de o mana de fier si disciplina foarte atent construita, in consecinta nu este un caine pentru oricine. In plus in Romania sunt prea putine exemplare de calitate, deci tipicitatea acestei rase e greu de urmarit la noi in tara.

Eu stau pe ganduri, care din urmatorele rase sa-mi cumpar in viitor: Staffordshire Bullterrier, sau Bullterrier ... sunt diferente mari intre ei, tocmai de aceea stau si analizez tot felul de informatii gasite pe net.

Last edited by MagnuM on 06 Feb 2006, 14:08, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 28 Jun 2005, 23:33 

Eu as dori un Bullterrier deoarece in primul rand stau la apartament si este un caine bun pentru o incapere mica ( nu creste mare ) m-am documentat in privintza caracterului acestui caine si acelasi lucru mi s-a spus mereu ca este un caine caruia nu trebuie sa-i tolerezi greselile si mai ales ca nu se dreseaza prin bataie. Ma atrage ca si pe tine aspectul ciudat care il face foarte placut . In schimb mie mi se pare perfect pentru mine deoarece eu imi doresc un animal ca pe un prieten bun si ca un bun caine de paza. Si bullterrierul indeplineste toate conditziile pe care le-am pus.

Daca ai chef sa-mi spui si mie diferentele dintre cele doua rase poate mi se potriveste mai bine un Staffordshire Bullterrier decat un BullTerrier :roll: .

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05 Feb 2006, 17:50 

salutare.cam tarziu sa va spun si parerea mea dar mai vad si altii aceasta parere.DACA VREI UN CAINE IA-TI ORICE CAINE,DACA VREI UN PRIETEN ADEVARAT IA-TI UN BULLTERRIER.
eu am un pitbull dar cunosc si bullterrieri si va spun ca sunt cei mai adevarati.luativa ca mai aveti un avantaj fata de mine adica ca nu aveti probleme cu legea.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06 Feb 2006, 14:13 
DOG.RO Administrator

Un prieten de-al meu foarte bun, are o catzea alba de Bullterrier care e marea favorita a mascului meu de AmStaff ... in consecinta ne intalnim destul de des si pot sa spun ca am cunoscut foarte multi bullterieri cu aceasca ocazie, si masculi si femele. Ceea ce imi place la aceasta rasa, in afara de aspectul exterior (mai ales al capului) ... este comportamentul ... sunt foarte spontani, dar si foarte hotarati ... caracteristici dobandite de la terrieri probabil. Iubitorii de Bullterrieri, probabil isi vor lua tot aceeasi rasa, in continuu.

@pit: incearca te rog sa formulezi frazele cat mai "intregi", fara punct dupa fiecare cuvant. Respecta te rog gramatica cat de cat pe acest forum, nu de alta dar ar fi mai usor de citit de catre useri.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21 Oct 2006, 21:58 
DOG.RO Team

eee Pushtiu ... tiai bullterrier ?

Profile  

Post subject: Re: BullTerrier
PostPosted: 08 Jul 2010, 10:18 

Mic forumul dar sper sa cresteti si sa nu ajungeti ca aia de pe animale, interesati doar de trafic si de politica pumnului in gura, fata de cei care nu sunt pro 8) Am mai postat odata aici dar probabil ca am postat ceva grersit ca vad ca e stearsa postarea. Era sa uit.

Profile  

PostPosted: 08 Jul 2010, 10:19 

Am uitat sa ma prezint...sunt Leonard Adrian Sarbu, crescatorul canisei Leonardia.

Profile  

PostPosted: 08 Aug 2010, 00:32 

cei interesati de a posta bullterrierul propriu in Pedigree Maker, sa intre pe http://www.playbull.ro/index.php?afisare=&max=70

Profile  

Post subject: Re:
PostPosted: 08 Aug 2010, 00:33 

pit wrote:
salutare.cam tarziu sa va spun si parerea mea dar mai vad si altii aceasta parere.DACA VREI UN CAINE IA-TI ORICE CAINE,DACA VREI UN PRIETEN ADEVARAT IA-TI UN BULLTERRIER.
eu am un pitbull dar cunosc si bullterrieri si va spun ca sunt cei mai adevarati.luativa ca mai aveti un avantaj fata de mine adica ca nu aveti probleme cu legea.

Faina vorba asta da vezi ca am drept de autor pe ea :mrgreen:

Profile  

PostPosted: 15 Aug 2010, 22:02 

Toti cei interesatri de revista Playbull 2009- anuarul bullterrierilor sunt invityati sa intre aici
http://forum.playbull.ro/viewtopic.php?f=16&t=137

Profile  

PostPosted: 19 Aug 2010, 14:07 

Bullterrierul are acum forum propriu. Forum Bull Terrier este locul unde puteti gasi cele mai multe informatii despre rasa
http://www.forum.playbull.ro

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ] 

It is currently 09 Sep 2010, 08:20