DOG.ro Forum

The dog lovers forum.

It is currently 09 Sep 2010, 09:00

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: HELP!!!
PostPosted: 03 Jan 2009, 14:53 

am si eu un ciobanesc carpatin. are 7 saptamani si cred ca este in calduri...s`a urcat pe piciorul meu si a inceput sa faca acele mijcari ;) e 1 caine pe care`l am si nu ma pricep...va rog ajutati`ma. multumesc anticipat

Profile  

Post subject: Re: HELP!!!
PostPosted: 07 Jan 2009, 09:19 
DOG.RO Administrator

Nu ai mentionat daca este femela sau mascul :)

Profile  

PostPosted: 07 Jan 2009, 09:53 

La 7 saptamani nici vorba nu poate fi de calduri :lol:
Mai mult ca sigur incearca sa isi stabileasca locul in ierarhie:un caine care are tendinte de dominare face acele miscari :wink:

Profile  

PostPosted: 19 Jan 2009, 04:43 

Si acuma.. se ajunge la intrebarea... cine o sa ii fie stapan ? Cine este persoana cu personalitatea cea mai puternica in familie?

Aceasta persoana trebuie sa se impuna in fata cainelui. Acesta trebuie sa stie care este locul lui in ierarhia familiei..

Ps. Batraneste vorbind... se zice ca daca este catea.. trebuie muscata de ureche de "barbatul familiei" ca aceasta sa stie ca este dominata.

Profile  

PostPosted: 09 May 2009, 09:24 
DOG.RO Team

galia wrote:
La 7 saptamani nici vorba nu poate fi de calduri :lol:
Mai mult ca sigur incearca sa isi stabileasca locul in ierarhie:un caine care are tendinte de dominare face acele miscari :wink:

Imi permit sa te contrazic vis-a-vis de afirmatia ta legata de ierarhia in grup si vre-o legatura cu aceasta deviere comportamentala a cainelui.
Manifestarile sexuale de tipul acesta sunt specifice cainilor crescuti doar cu indivizi din alta specie decat celeia careia ii apartin si cu precadere o intalnim la cainii intarcati prematur, deci lipsiti de socializarea specifica cuibului pana la 12-14 saptamani.
Scoate cainele mai des la plimbare si joaca cu alti caini si ai sa scapi de acest obicei neplacut.
Konrad Lorenz, cel care este, impreuna cu Niko Timbergen, considerat "parintele" etologiei, stiinta care studiaza comportamentul animalelor, descrie astfel de comportamente deviante frecvente in cazul animalelor crescute de la varste fragede in afara colectivitatii de animale din aceiasi specie.

Profile  

PostPosted: 20 Jun 2009, 12:08 

salut ... eu am ciine de rasa caine lup ..... ea are aproape 5 ani
eu vreu sa o dau la un ciine dar nu shtiu peste kat timp dupa inceperea ciclului poate ea sa fie gestata !!!
ajutatsima va rog mult mult !!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

PostPosted: 11 Mar 2010, 04:45 

Am o catelusa are zece ani..... nu am dat-o la monta niciodata, anul trecut in decembrie s-a imperecheat cu un maidanez... a fatat un pui mort pe care l-a mancat...... dupa o saptamana si-a revenit... dar de 3 zile are sangerari.....stie cineva care ar putea fi motivul?????

Profile  

PostPosted: 20 Mar 2010, 09:38 

am 2 bichoni maltezi .in noiembrie femela a fost in calduri a si facut 2 pui ,iar acum in martie iar intra in calduri .i-mi poate spune cineva daca e bine sai mai las sa se imperecheze atit de devreme dupa ultima fatare ori sai separ.unii au pareri diferite ca e bine altii zice ca nu .ma gindesc la caini de pe strada care se imperecheaza mai tot timpul si nu mai au nimic.femela mea e micuta de 3 kg e gingasa tare .nu e slaba sau bolnava dar mi-e frica sa nu il faca rau atita sarcina si alaptare .MA PUTETI AJUTA VA ROG .

Profile  

PostPosted: 26 Mar 2010, 23:14 
DOG.RO Team

dupa 4 luni dupa fatare intra iar in calduri ... adica din 6 in 6 luni :) orice abatere de la aceste date inseamna ca poate fii dereglare hormonala sau pur si simplu sa aibe menstre neregulate ... daca oi fii scris corect

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

It is currently 09 Sep 2010, 09:00